Yoga Stretches

ÄR DU RÄDD OM DIN PERSONAL?

Ge dem rätt verktyg för att hantera vardagens utmaningar

Vill du som företag satsa på och ta hand om din personal? Vill du ha mer harmoniska medarbetare och gladare och mer avslappnade kollegor? Ge dom yoga och mindfulness!

Hos mig kan du boka yogaklasser och föreläsningar.

Yogaklasser

Yoga är toppen för både kropp och sinne, det finns mängder av forskning som konstaterat detta. Mindfulness ger dig mer motståndskraft mot stress och de utmaningar vi möter i dagens samhälle. 

Yogan jag erbjuder är enkel och lättillgänglig för de allra flesta. Så länge du kan ta dig upp och ner från yogamattan så kan du utöva min yoga. Varje yogapass innehåller mjuka rörelser för kroppen, enkla andningsövningar och meditationer för att minska stress och öka välmåendet. 

Det perfekt pausen i en arbetsdag!

Du kan boka yoga hos er om ni har en passande lokal, jag har hjälpmedlen som behövs och kommer till er (max 10 deltagare åt gången). Du kan även boka yoga för ditt företag här i min studio med plats för 6 deltagare åt gången.

Inspirationsföreläsning

Jag kan även komma till er för att inspirera till återhämtning, prata om stressreducerande aktiviteter, passiv/aktiv vila, mindfulness och yoga med fokus på rekreation. I mina föreläsningar väver jag in övningar i mindfulness, avslappning, andningsövningar och meditation efter kundens önskemål.

Jag tar fram föreläsningen efter era behov.

 

TIDIGAR/NUVARANDE KUNDER

Borlänge kommun - flertalet tillfällen
SSAB