YOGALÄRARE HOS DRÖMYOGA

SANDRA LINDROTH

Ägare, yogalärare

Mitt namn är Sandra och jag har yogat i många år nu, jag tror det är 11 år ungefär. För mer än fyra år sedan utbildade jag mig till yinyogalärare och efter det har kurserna kommit med jämna mellanrum. Jag har förutom mina yogautbildningar (yinyoga, tonårsyoga, barnyoga & MyoRelese) också utbildat mig inom Reiki healing (Master), hypnos och är certifierad Mindfulnessinstruktör. Just nu går jag en superrolig kurs till sound healer, något jag tycker är otroligt intressant och roligt.

Jag föredrar att guida er i lugn yoga som fokuserat mycket på det mentala och på att stärka och lugna nervsystemet. I min personliga bakgrund finns en historia med utmattning och högkänslighet därav har jag själv varit väldigt stöttad av just yoga, meditation och personlig utveckling. Dessa är de ämnen som jag brinner för i livet!

sandra-9_edited.jpg

LOTTA BÅGNERT

Lärare i Somatic Flow, Yinyoga & Meditation

Yogan har varit med mig sen gymnasiet tiden. Däremot så har den fått en betydligt större plats i min vardag ju äldre jag blivit. De senaste 5 åren så har den funnits med mig på daglig basis. Som en trygg med passagerare och hjälpande hand genom livets äventyr. Jag har skiftat och provat en hel del olika yoga former. För att hitta den formen som verkligen känts som den som får mig att landa som bäst i mig. Vilket då är somtaic flow och yinyoga. Har undervisat i somatic flow sen sommaren 2021 och ser verkligen fram emot att f växa i min roll som yogalärare. Jag blandar gärna somatic flow med yin för att få den yogan som jag gillar mest. Aktivitet men ändå fokus på återhämtning och att hitta in till din egna kärna.

Yogis 24-07-21-45.jpeg